Skip to content
Midt i sentrum ligger restaurantene Schøyens Grill & Bar, Amraj Authentic Indian Cuisine, Manis Mat og Bar og Glommen Sushi kun et steinkast unna hverandre.

Restaurantene er unike på sine måter og tilbyr Kongsvingers befolkning et bredt utvalg av mat og drikke. Det nærmer seg julebordsesong og tid for å reservere bord til ditt selskap i sentrum.

Både Schøyens og Amraj har startet opp i Midtbyen i løpet av det siste året. De to restaurantene har allerede etablert seg godt hos Kongsvingers befolkning med sine særegne konsepter.

01

etg.

Fjellgata 1B

Schøyens Grill & Bar

01 etg.

Fjellgata 1b

På Schøyens får du grill og bar servert i en uformell stemning. Her kan du nyte blant annet en saftig burger med dirty loaded fries mens du nyter en velsmakende drink. Lokalene er utsmykket med lokal kunst og sammen med det stilfulle interiøret er et måltid på Schøyens en god opplevelse. Schøyens holder til i Haugekvartalet i Fjellgata 1B.

Foto: Martin Adsen

01

etg.

Storgata 13

Amraj Authentic Indian Cuisine

01 etg.

Storgata 13

Amraj åpnet dørene på Kongsvinger i juni 2022. Amraj er en familierestaurant som er kjent for sine autentiske indiske retter. Restauranten er opptatt av håndverket i god mat og ønsker å være en møteplass for familie og venner. Nyt de indiske smakene i det velkjente gule huset i Storgata 13.

01

etg.

Storgata 26

Manis Mat og Bar

01 etg.

Storgata 26

Manis har innbydende lokaler på Rådhusplassen med flott utsikt mot Glomma. Menyen til Manis består av fristende originale, texmex og orientalske retter. Det er en lun atmosfære i lokalet og stemningsfull musikk setter rammen for en hyggelig kveld eller selskap med familie og venner. Manis har også et stort uteserveringsområde, oppvarmet glassveranda og bar.

01

etg.

Brugata 4

Glommen Sushi

01 etg.

Brugata 4

Glommen Sushi ligger i Brugata 4. På menyen vil du alltid finne et stort utvalg av sushi og spennende asiatiske retter. Velg mellom alt fra mixpakker av familiestørrelse og smakfull futo maki til dampede bao buns og vietnamesiske retter. Velkommen til et deilig måltid eller take-away.

sushi-IMG_6859
sushi-IMG_6855

Sign Up and Start Learning