Skip to content
KB Gruppen Eiendom har i vår ansatt Fredrik Waaler som eiendomsforvalter. Fredrik er utdannet økonom, og har en bachelorgrad i jus og ledelse. Han har variert arbeidserfaring, og kommer til KB Gruppen Eiendom fra KOBBL – hvor han har jobbet som regnskapsfører og Key Account Manager de siste 4 årene.

Fredrik har allerede rukket å være i jobb i en drøy måned, og har dette å si om oppstarten:
«Den første måneden har ikke vært noe annet enn utrolig artig! Arbeidsmiljøet bærer preg av stor faglig tyngde kombinert med masse humor. Arbeidet er utfordrende og variert, akkurat slik det skal være. Jeg gleder meg til å benytte min spisskompetanse for å sette mitt preg på dette, både faglig og sosialt.»

Som eiendomsforvalter vil Fredriks overordnede ansvar være oppfølging av leietakere og digitalisering, noe han ser på som en spennende utfordring: «Det er spesielt morsomt å være en del av et team, og å jobbe med samarbeidspartnere, hvor alle er opptatt av positiv byutvikling og urbanisering av Kongsvinger som by. Jeg håper jeg gjennom hardt arbeid og positiv væremåte kan være en ressurs både for KB Gruppen Eiendom og våre leietakere.»

Daglig leder, Kjersti Wangen, legger til: «Fredrik er et veldig verdifullt tilskudd til KB Gruppen Eiendom. Vi har totalt i overkant av 100 leieforhold, og alle skal bli møtt på en profesjonell og hyggelig måte, både i personlige møter og digitalt. Fredriks bidrag sammen med resten av teamet er avgjørende for at vi skal lykkes med alle våre målsetninger.»

Sign Up and Start Learning