Skip to content
KB Gruppen Eiendom ble stiftet i 2012, men har lang historie før det. I de siste årene har selskapet vokst mye, og nå består eiendomsmassen av mer enn 60.000 m2 med næringseiendom – samt store tomtearealer både til industri utenfor byen og til handel, boliger og næring i sentrum av Kongsvinger.
Hei! Jeg heter Kjersti Wangen og begynte som ny daglig leder i
KB Gruppen Eiendom AS 1. januar 2021.

KB Gruppen Eiendom ble stiftet i 2012, men har lang historie før det. I de siste årene har selskapet vokst mye, og nå består eiendomsmassen av mer enn 60.000 m2 med næringseiendom – i tillegg til store tomtearealer både til industri utenfor byen og til handel, boliger og næring i sentrum av Kongsvinger.

Det aller mest spennende vi jobber med nå er byggingen av et helt nytt kvartal i hjertet av Kongsvinger – Haugekvartalet. Haugekvartalet består av seks bygg hvor tre er nybygg som vil stå ferdig i oktober 2021. Nybyggene alene rommer et brutto næringsareal på nesten 5.000 m2 i tillegg til 33 leiligheter som alle er solgt. Det nye kvartalet representerer et skikkelig løft for byens sentrum, og er i tråd med kommunens plandokument «Kongsvinger 2050». Hvis du bor i regionen – ta deg en spasertur rundt kvartalet neste gang du er i byen! Kanskje din bedrift eller noen du kjenner vil etablere seg her? Det er fortsatt ledige lokaler til leie – på gateplan og til kontorer. I månedene fremover vil vi oppdatere dere på utviklingen. Følg med!

Sign Up and Start Learning