Skip to content
Det er spennende dager i Haugekvartalet for tiden. Det er bedrifter på full fart inn i lokalene sine, vi har tatt en prat med noen av dem.

01

etg.

Brugata 14

ARV Kunst & Interiør

01 etg.

Brugata 14

ARV Kunst & Interiør er en konseptbutikk med tredelt drift; nytt interiør, antikviteter og galleri. ARV ønsker også å være et inspirerende møtested for events og workshops. Butikken åpner på gateplan i Haugekvartalet og de to eierne, Nina Castberg Bråthen og Anette Midtlyng, ønsker å bidra med et nytt konsept som bidrar til både handelsstanden og kulturlivet i regionen.

Konseptbutikken vil fokusere på norske og nordiske velkjente merkevarer og designere, i tillegg til et variert utvalg av unike kunstobjekter, møbler og antikviteter i alle prisklasser. Gjenstandene skal ha varig verdi og ARV ønsker å inspirere til bevissthet hos forbrukeren, og skape glede rundt det å investere i kvalitet.

“I tillegg til interiørbutikk er det få som driver galleri på Kongsvinger. Vi opplever at galleriene i området har få utstillinger per år, men at de er godt besøkt. Det er plass til og behov for flere aktører”, sier de to eierne av ARV Kunst & Interiør som ser frem til åpning. I løpet av høsten ønsker ARV velkommen til sin nye butikk med blant annet en spennende åpningsutstilling.

01

etg.

Brugata 12

Guri Malla

01 etg.

Brugata 12

Guri Malla har etablert seg godt i regionen som en inspirerende livsstilsbutikk. Det spennende vareutvalget består av klær, mote, interiør og flotte artikler til hus og hjem. Guri Malla har drevet butikk i hele 11 år og de rutinerte damene ser frem til å flytte fra Storgata til Brugata.

I det nye og sentrumsnære lokalet ønsker Guri Malla å skape en ny og spennende butikk. Anneli Waaler og Aud Tamburstuen Adsen er samstemte når det gjelder å se muligheter, de ser frem til blant annet å kunne bruke bakgården til arrangementer som motevisninger. Guri Malla ønsker velkommen til åpning og julehandel i sin nye butikk på gateplan i Haugekvartalet.

04

etg.

Brugata 10

Attme kommunikasjonsbyrå

04 etg.

Brugata 10

Attme kommunikasjonsbyrå flyttet inn i 4.etg i september. Den kreative kvintetten i Attme motiveres av kunder som vil jobbe tett sammen, og som tenker langsiktig på kommunikasjon og merkevarebygging. De fem ansatte er godt fornøyde med den første tiden i nye lokaler og har funnet seg godt til rette i Haugekvartalet.

Kjetil Blåka, Espen Knudsen, Ronald Jørgensen, Mari Finsen og Emma Jacobsen er samstemte om at kreativitet og ville ideer vokser best der det er tillit. Derfor jobber de nært sammen med kundene for å skape gode relasjoner og sterke løsninger som gir resultater.

“Vi ønsker å være førstevalget lokalt, og mener å kunne tilby god, kortreist kompetanse innenfor kommunikasjonsarbeid og merkevarebygging”, sier daglig leder Kjetil Blåka.

01

etg.

Rådhusgata 8

Composure skin clinic

01 etg.

Rådhusgata 8

Composure skin clinic er en medisinsk klinikk innen dermatologisk hudpleie. Daglig leder Marlene Johnsrud er kosmetisk dermatologisk sykepleier og hun ser frem til å tilby sine gamle og nye kunder skreddersydde behandlinger og produkter. Som sykepleier er Marlene mindre opptatt av det kosmetiske og mer opptatt av naturlige resultater og dermatologien. Marlene satser nå heltid på driften, som ekspanderes ved å flytte inn i første etasje i Haugekvartalet på nyåret.

Dørene åpnes onsdag 9.februar kl. 17.00–20.00. Denne dagen blir det fremvisning av produkter, behandlinger og goodiebags. Deretter vil åpningstidene være mandag-onsdag kl. 10.00-16.00 og torsdager kl. 10.00-18.00. Velkommen til den nye klinikken 9.februar.

Sign Up and Start Learning