Skip to content
Kongsvinger er for tiden uten ferskvaredisk med kjøtt, fisk og sjømat. I tillegg er det behov for gode lunsjmuligheter. Dette er savnet av byens og regionens innbyggere!

1

etg.

Rådhusgata 4

1 etg.

Rådhusgata 4

Bilde av en ferskvare/fiskedisk og en delikat matrett

Kongsvinger er for tiden uten ferskvaredisk med kjøtt, fisk og sjømat. I tillegg er det behov for gode lunsjmuligheter. Dette er savnet av byens og regionens innbyggere! På bakgrunn av dette har Gjølstad Gård og KB Gruppen Eiendom kommet et godt stykke på vei i et samarbeidsprosjekt om etablering av en dagåpen mathall i Kongsvinger sentrum – fortrinnsvis Haugekvartalet.

Imidlertid mangler vi en eller flere nøkkelpersoner i arbeidet. Vi ønsker å snakke med deg som er utdannet kokk og/eller vant til å håndtere og lage mat, og som kjenner at pulsen stiger ved å lese om dette. Du får mulighet til å delta i utformingen av konseptet fra tidlig fase. Det vil være interessant med flere samarbeidspartnere og/eller leverandører etter hvert. 

Kontakt: Kjersti Wangen, kjersti@kbgruppen.no, tlf 95231139 eller Erlend Røhnebæk, erlend@gjolstadgard.no, tlf 90690877

Sign Up and Start Learning